ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ          Η ΕΤΑΙΡΙΑ           ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΡΓΑ           ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΕΡΓΑ          ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ          ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Αναζήτηση

 

 

 

6.11 ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΟΓΚΟΥ ΒΟΡΑ-ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ 

 

  H Αναπτυξιακή Πέλλας Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ ως Συντονιστής του έργου «Ολοκληρωμένη παρέμβαση Υποστήριξης της Απασχόλησης σε Αγροτικές περιοχές του Ορεινού Όγκου Βόρρα-Βεγορίτιδα στο Ν. Πέλλας», που έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας, Μέτρο 6.11 "Ειδικές δράσεις αγροτικής ανάπτυξης -ΕΚΤ", το οποίο συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και κατά 25% από εθνικούς πόρους., αφορά ανέργους και υποαπασχολούμενους, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους, της περιοχής παρέμβασης, ορεινού όγκου Βόρρα-Βεγορίτιδα, να συμμετάσχουν στο Σχέδιο Ολοκληρωμένης Παρέμβασης προκειμένου να ενταχθούν σε συγκεκριμένες Δράσεις – Ενέργειες, με σκοπό την προώθησή τους στην αγορά εργασίας.

Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν ειδικότερα είναι:

-          Συμβουλευτικές υπηρεσίες

-          Δημοσιότητα / ευαισθητοποίηση .

-          Δικτύωση

-          Κατάρτιση

Οι άνεργοι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι κάτοικοι της περιοχής παρέμβασης (περιοχή ορεινού όγκου Βόρρα-Βεγορίτιδα και συγκεκριμένα Δήμος Βεγορίτιδος, Δήμος Αριδαίας, και τα Δ.Δ. Σωτήρα ,Καρυδιά, Νησί, Βρυτά και Άγρα του Δήμου Έδεσσας, καθώς επίσης και της περιοχή ορεινού όγκου Πάικου και συγκεκριμένα Δήμου Κύρρου και Εξαπλατάνου .

 

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 35.620,00€

Η παρούσα ιστοσελίδα σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από την Αναπτυξιακή Πέλλας Αναπτυξιακή ΑΕ ΟΤΑ (ΑΝΠΕ)

Copyright © 2010, Designed and Developed by ANΠΕ.

counter www.com2.gr